onze expertises
Beheer en onderhoud

Zo kom je nooit voor onverwachte uitgavenposten te staan

Beheer en onderhoud
Is de bouw of verbouw van een pand klaar? Dan is het natuurlijk heel prettig om te weten wat je in de toekomst te wachten staat als het gaat om onderhoud. Met onze meerjarenonderhoudsplanning weet je precies welk onderdeel wanneer onderhoud vereist en welke kosten daarmee samenhangen.

Arco Architecten doet daarvoor ter plaatse uitgebreid onderzoek aan het pand, waarna we vaststellen welke onderdelen onderhoud nodig hebben of vervangen dienen te worden en in welke frequentie dit nodig is. Deze gegevens worden gekoppeld aan een cyclus en tarief per eenheid, strekkende meter of vierkante meter. Daaruit volgt een berekening van de te verwachten kosten voor de komende jaren. Zo weet je exact welke middelen je moet reserveren om het geplande onderhoud uit te voeren en kom je niet voor onverwachte uitgavenposten te staan.

bekijk ook onze expertise ontwerp

We voeren dit ook uit voor overheidsgebouwen en voor Verenigingen van Eigenaren. We nemen daarbij indien gewenst ook de begeleiding, coördinatie en toezicht op het onderhoud op ons. Daarnaast bereiden we voor woningbouwverenigingen grootonderhoudprojecten ten behoeve van technische en energetische verbeteringen voor.

Neem direct contact op
Benieuwd naar
de mogelijkheden?
Neem dan persoonlijk contact op met één van onze experts. Of bekijk onze projecten in de verschillende branches.
onze projecten bekijk onze contactgegevens