onze expertises
Ontwerp

Een uniek en
realistisch ontwerp

Ontwerp
Bij Arco Architecten is het ontwerpproces als vanzelfsprekend heel belangrijk. Dat proces begint met het verzamelen van alle ideeën en wensen die leven bij de opdrachtgever(s). Al die informatie zetten we om in een eerste schets; een soort samenvatting. Daar vloeit het definitieve ontwerp uit voort, waarin alle facetten rondom het bouwwerk zijn meegenomen.

 

In de ontwerpfase zijn we heel realistisch: wat is bouwkundig gezien wel en niet mogelijk? We proberen ver te gaan, maar zullen ook eerlijk zijn als iets simpelweg niet kan. Belangrijk in onze ontwerpen is ook dat we een verbinding maken tussen het interieur en het exterieur. Architectuur gaat verder dan het neerzetten van enkele muren en een dak; een ontwerp moet passen in de omgeving en een geheel vormen. We houden daar dus zeker rekening mee.

Bij Arco Architecten betrekken we onze opdrachtgever(s) nauw in het ontwerpproces en luisteren we goed naar alle wensen die er zijn. We vertalen deze wensen in een verrassend ontwerp, waarin we ook de onderliggende wensen van een opdrachtgever meenemen. Wensen die, zo blijkt vaak, waarschijnlijk nog niet bewust ervaren werden. Door onze open en no-nonsense houding verloopt onze communicatie zonder wollige termen en poespas. Daardoor komen we met elkaar vlot tot een uniek en realistisch ontwerp.

Benieuwd naar
de mogelijkheden?
Neem dan persoonlijk contact op met één van onze experts. Of bekijk onze projecten in de verschillende branches.
onze projecten bekijk onze contactgegevens