nieuws
Blijf op de hoogte van
ons laatste nieuws
9 januari 2024
Interview Arco Architecten & YellowBellies
'Ze hebben het project echt beetgepakt!'
lees meer
23 november 2023
Nieuwe aandeelhouder bij Arco Architecten
'Erik zorgt niet alleen voor meer expertise; de klik is ook heel waardevol!
lees meer
23 november 2023
Arco Architecten & De Woningraat
Bundelen krachten voor verduurzaming
lees meer
23 november 2023
Leven in de likeurstokerij
Leven in de likeurstokerij
lees meer
10 oktober 2022
Van nachtmerrie naar nieuw droomhuis
Van nachtmerrie naar nieuw droomhuis
lees meer
7 februari 2022
Arco Architecten blaast Rotterdams restaurant nieuw leven in
‘Het restaurant dat hier stond was heel gedateerd, een beetje een bruine kroeg’, vertelt architect Chris van Heeswijk. ‘De ondernemer wilde een compleet nieuwe uitstraling. We hebben op basis van de oude fundering een nieuw pand ontworpen. Het wordt veel opener en levendiger.’
lees meer
31 januari 2022
Restauratie Hofstede Batestein
Menig Woerdenaar herkent dit recente restauratieproject van Arco Architecten meteen: Hofstede Batestein in het Bredius-park in Woerden. De boerderij, die in 2008 compleet verwoest werd door een brand en vervolgens jarenlang leegstond, maakt al sinds 1852 deel uit van het populaire wandelgebied vlak bij de stad. Inmiddels is er onder begeleiding van Arco Architecten dan eindelijk gestart met de restauratie van dit bijzondere rijksmonument. We spreken architect Jan Kwakernaak over de uitdagingen van dit project en de passie voor het vak.
lees meer
28 oktober 2021
Wij houden van de uitdaging van een ingewikkelde puzzel
Ieder kwartaal presenteert Arco Architecten een prachtig project in OnderNamen. Soms gaat het om de realisatie van een enkele woning, een andere keer juist om een enorm monumentaal zorgcomplex. Wij gingen in gesprek met eigenaar Jan Kwakernaak om te praten over de verbindende factor van al deze projecten.
lees meer
15 juli 2021
Een jarenlange, persoonlijke samenwerking
Nog een paar weken en dan mag hij met pensioen: Mart van Kats van Arco Architecten. Samen met George Terberg van Royal Terberg Group blikt hij terug op een jarenlange succesvolle samenwerking. Een samenwerking waarin Mart vele projecten voor Terberg Group mocht begeleiden.
lees meer