onze expertises
Omgevings-
vergunning

Omgevingsvergunning
Nadat we alle wensen voor de bouw of verbouw van jouw woning of bedrijfspand hebben vertaald in een mooi ontwerp gaan we de omgevingsvergunning aanvragen. Daar waar je vroeger meerdere vergunningen nodig had, volstaat nu één vergunning: de omgevingsvergunning. Arco Architecten maakt het je graag nog gemakkelijker. Wij nemen het hele vergunningentraject uit handen, ongeacht de omvang of complexiteit van het bouwplan.

In de omgevingsvergunning zijn meerdere vergunningen gebundeld, zoals een vergunning om te bouwen of te slopen. De aanvraag hiervan gaat via één formulier en bij één loket. Hoewel de vergunningsaanvraag wel degelijk versoepeld is, zijn er in sommige gevallen nog twee extra vergunningaanvragen nodig: die van de Watervergunning of KEUR-vergunning (voor het werken in, op of in de buurt van waterwerken) en de Milieuvergunning. Ook de aanvraag van deze vergunningen nemen wij voor onze rekening.

In sommige gevallen, zoals bij klein onderhoud, is een omgevingsvergunning niet nodig. Uiteraard zullen wij je hierop attenderen; we denken graag met je mee over het ontwerp van de woning, het bedrijfspand of bijgebouw.

bekijk ook milieu-aanvragen
‘Samen kom je tot iets moois!’
Willem van Bentum – opdrachtgever vrijstaande woning Oudewater
lees verder
Benieuwd naar
de mogelijkheden?
Neem dan persoonlijk contact op met één van onze experts. Of bekijk onze projecten in de verschillende branches.
onze projecten bekijk onze contactgegevens