Nieuws
Samen kom je tot iets moois!

Via via ben ik bij Arco Architecten terechtgekomen voor de bouw van mijn huis in het buitengebied van Oudewater. Eigenlijk hebben we vanaf het begin steeds heel goed samen kunnen werken. Bij de gemeente was het vertrouwen in de jongens van Arco merkbaar, alle vergunningen liepen soepel door het ambtelijk apparaat, dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Ook hield men niet star vast aan wat ontworpen was, er werd geluisterd en meebewogen als wij het anders wilden. Wie betaalt bepaalt tenslotte en dat werd goed begrepen. Wel profiteerden we natuurlijk van hun ideeën en expertise, zowel in de ontwerpfase als in de uitvoering. Ze hebben contacten met fabrikanten van kwalitatief heel hoogwaardige producten, daar waren we erg blij mee.

Het is prettig werken met een bureau van deze omvang, je aanspreekpunt blijft dezelfde en is vertrouwd en deskundig, je wordt bij wijze van spreken niet afgescheept met een stagiair of telkens een ander contactpersoon.

Al met al zijn we samen tot iets moois gekomen, een prettige woning waarin het goed toeven is. De samenwerking wordt voortgezet, ook zakelijk. Ik feliciteer Arco van harte met haar 40 jarig jubileum!

Willem van Bentum – opdrachtgever vrijstaande woning Oudewater

Meer
nieuws