Nieuws
Al vele jaren nauwe banden

De Terberg Group was de trotse winnaar van de Familie Bedrijven Award in 2017. Sinds haar oprichting in 1869 is het uitgegroeid tot een succesvol, internationaal opererend familiebedrijf . Haar divisies richten zich op het produceren van Speciale Voertuigen, Environmental Equipment en Meeneemheftrucks en het modificeren van Bedrijfs- en personenwagens en Leasing & Verhuur. De Terberg Group is momenteel met 28 werkmaatschappijen actief in 12 landen en biedt werk aan ruim 2.500 medewerkers, waarvan 1.700 in het buitenland.

Met Arco Architecten uit Oudewater onderhoudt Terberg al vele jaren nauwe banden. Bij vrijwel alle zaken in Nederland die met (nieuw)bouw te maken hebben, wordt gebruik gemaakt van de expertise van Arco Architecten. Bouwplannen worden uitgewerkt en er wordt een voorlopige begroting gemaakt. Met de gemeente wordt overleg gevoerd inzake bestemmingsplannen en het verkrijgen van vergunningen. Met omwonenden wordt overleg gevoerd om zoveel mogelijk met elkaars wensen rekening te houden. Offertes van aannemers en installatiebedrijven worden geanalyseerd en als het bouwen begint, wordt het project gecoördineerd en deskundig begeleid. Bestaande panden worden van tijd tot tijd onderzocht of ze nog aan onze eisen voldoen. Verduurzaming van de panden wordt geanalyseerd en waar mogelijk doorgevoerd. Kortom: een uitgebreid pakket van dienstverlening staat tot onze beschikking.

 Naast de begeleiding bij nieuwbouw en onderhoud is Arco Architecten ook de architect van het in 2017 in gebruik genomen gezamenlijke pand van Terberg Techniek B.V. en Terberg Matec Nederland B.V. aan de Industrieweg in IJsselstein, waar we iedere keer weer met gepaste trots naar kijken. Wij feliciteren Arco Architecten met haar 40-jarig jubileum, wensen haar veel succes in de toekomst en gaan ervan uit dat de huidige constructieve samenwerking zal worden voortgezet.

George terberg – Voorzitter Raad van Bestuur Terberg Group

Meer
nieuws