Nieuws
Keldergat Antwerpen

Het was een enerverende avond, daar in Antwerpen. Plotseling stonden Jan en Joke in mijn stamcafé Het Keldergat. Het was al wat later op de avond en het bier en de wijn vloeide redelijk door. Gezelligheid alom. Voor een belangrijk deel ook veroorzaakt door de heerlijke lach van Joke, die al snel duidelijk maakte dat Hollanders ook van een feestje houden. 

Daar was ook de Micha (Mich Courtin), een uiterst stevige vastgoedmijnheer, die het met Jan en Joke uitstekend kon vinden. Aan de bar van het Keldergat werden vervolgens weer bijzonder mooie verhalen verteld over het vak, de anekdotes en natuurlijk ook altijd weer de Thomashuizen. Ter plekke werd weer op schouders geklopt en werd de heilige afspraak gemaakt om samen België te veroveren. Niet echt realistisch, maar het voelde zo goed! Of dat de volgende ochtend ook zo was, weet niemand meer…

Maar soms gebeuren de wonderen die aan de toog worden geschapen: op dit moment is het driemanschap Jan, Micha en Hans (van Putten) druk in de weer om de eerste serie Thomashuizen te helpen realiseren in België. Voor locatie Zoersel zijn de eerste schetsen gemaakt en worden de berekeningen gemaakt. Voor drie andere locaties wordt een inventarisatie gemaakt door het driemanschap. Zoals de Belgen zeggen: we zijn vertrokken. 

Moraal van het verhaal: als ondernemer ben je 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig met je vak. Soms op de meest onwaarschijnlijke tijdstippen en soms ook op de meest onwaarschijnlijke locaties. 

Proost en nog heel veel mooie jaren en een mooie samenwerking in België, ook namens de Mischa

Hans van Putten – Oprichter zorgformule Thomashuizen en Herbergiers