Nieuws
Trots

Trots was ik toen het eeuwenoude Rabobank pand in Oudewater in de bekwame handen kwam van de Arco mensen. Als 1 team in staat is om de ziel van een pand te behouden in restauraties of verbouwingen, is het in mijn ogen het team van Arco.

Dat begint met samen bespreken wat een pand moet zijn voor de gebruiker maar meer nog wat een pand kan zijn en hoe dat te beleven. De patio in ons pand had geen enkele betekenis. Loze ruimte zonder impact. Hoe dat te veranderen? Samen met Joke op zoek gegaan naar kunst. Niet met een hele grote K, maar met begrijpelijke en toegankelijke kunst die mensen verleidt tot kijken. Hoe klein is dan de volgende stap naar andere misschien op ‘t oog minder toegankelijke kunst. En dat kan de wereld letterlijk mooier maken.

Dat is voor mij de kern van Arco. In contacten vertrouwen als grote motor inzetten om opdrachtgevers en gebruikers uit te dagen om naar meer of andere oplossingen te kijken dan de voor de hand liggende. Gaan voor die extra dimensie aan een bouwwerk, aan een gebruikersruimte, aan de inrichting. En aan het contact tussen mensen. Team Arco: dikke proficiat en blijf ons verrassen.

Franca van winkel – Voormalig directievoorzitter Rabobank Utrechtse Waarden

Meer
nieuws