Nieuws
Eén gezicht!

Voor mijn eerste kennismaking met Arco Architecten moeten we toch wel een heel stuk terug in de tijd. In 1992 leerde ik Jan Kwakernaak kennen vanwege een privé-opdracht. Mijn vrouw Ike en ik gingen samenwonen in de hoofdstraat van Montfoort en daar hadden we een architect bij nodig. Ik herinner me nog de uitspraak van Jan: ‘We gaan er gewoon iets leuks van maken.’ 

Door de jaren heen zijn we elkaar daarna vaker tegen gekomen. Zowel zakelijk als privé, en zowel als opdrachtgever als opdrachtnemer. Het fijne aan Arco is dat ze altijd één gezicht hebben. Welke kant van de tafel ze ook bekleden, de omgang is altijd hetzelfde. Dat is fijn want in de zakelijke wereld kom je vandaag de dag genoeg meewaaiers tegen. Laat ik het zo noemen: ze hebben een consistente manier van werken: plezierig, netjes en professioneel. 

Over die manier van werken kan ik nog wel iets toevoegen. Ze zijn zo ongelofelijk perfectionistisch, soms tot op het… af. Zelf pak ik graag door en dan denk je al snel: ‘schiet eens ff op…!’ Wat zo mooi is: je ziet de kwaliteit daarna terug dus daarom accepteer je het. 

Ik feliciteer Jan, Jan en Joke namens het hele team van Van den Pol van harte met het bereiken van het 40-jarig jubileum. Als regiogenoot en technisch specialist komen we elkaar veel tegen, en dat is altijd fijn. Kortom, ik zou zeggen: ga zo door en geniet ook van dit moment.

Wim van den Pol – Directeur Van den Pol Elektrotechniek