2022
Verbouwing kantoor RvR Betonpomp Verhuur
Montfoort
Interieur Utiliteitsbouw Verbouw

Bij de verbouwing zijn de bestaande houten spanten gebruikt als uitgangspunt voor de ruimte indeling.

Gezien de groei van het bedrijf RvR Betonpomp Verhuur is er voor gekozen om het bedrijf te verplaatsen naar het perceel aan Achthoven-Oost 13 te Montfoort. Ten behoeve van de bedrijfsverplaatsing wordt het gehele perceel en de bijbehorende bestaande panden aangepast aan de gewenste bedrijfsvoering. In de eerste fase zijn de bestaande bedrijfswoning en de achterliggende hooischuur verbouwd. De hooischuur is verbouwd tot het nieuwe hoofdkantoor van RvR Betonpompen Verhuur. Bij de verbouwing zijn de bestaande houten spanten gebruikt als uitgangspunt voor de ruimte indeling. Door deze houten spanten in het zicht te laten behoud de schuur zijn authentieke uitstraling. De nieuwe aangebrachte zinken dakkapellen dragen bij aan het stoere karakter van het bedrijf en zorgen ook voor de benodigde lichtinval in de kantoren.

Arco Architecten is verder verantwoordelijk voor het landschappelijke ontwerp van het perceel en de duurzame bouw van een nieuwe bedrijfshal. De inrichting van het gehele terrein is tot stand gekomen in samenwerking met ervenconsulent MooiSticht. In het landschappelijk plan hebben we onder andere watergangen verlengd om het kenmerkende slagenlandschap van het Groene Hart te versterken. Nieuwe bomen en hagen rondom het perceel zorgen ervoor dat er natuurlijke overgangen ontstaan tussen het bedrijf en de landelijke omgeving. Duurzaam watergebruik wordt gewaarborgd door het hergebruiken van het regenwater, dat wordt opgevangen op de verharde oppervlakten. Kortom, een integraal duurzaam plan waarbij meerdere aspecten aan de orde komen.

Meer weten
over dit project?
Neem dan persoonlijk contact op met één van onze experts. Zij nemen je graag mee in de verschillende mogelijkheden rondom het realiseren van zorg gerelateerde woonprojecten.
Bel ons direct Bekijk onze contactgegevens