Stolpboerderij de Margaretha’s Hoeve
Nieuw Vennep
Restauratie & Herbestemming Zorg

Sporen uit het verleden laten zien

Het pand is een verlengde stolpboer­derij uit 1880, bestaande uit een voorhuis en een stal­gedeelte. Voornamelijk in het achterhuis is de constructie van vier­kantstijlen zichtbaar, die zorgen voor het kenmerkende piramide dak van een stolpboerderij. Na de restauratie kreeg het gebouw een nieuwe functie als kleinschalige zorgvoorziening voor ouderen met geheugenbeperking. In het voorhuis woont de ondernemer in oorspronkelijk opkamer en keuken.

In het achterhuis bevinden zich achter de grote staldeuren een ruime entree en gezamenlijke woonkamer. In het overige deel van het achterhuis zijn 16 cliëntkamers gerealiseerd.

Copyright foto’s: Aart-Jan van Mossel (A-Art Fotografie)

Meer weten
over dit project?
Neem dan persoonlijk contact op met één van onze experts. Zij nemen je graag mee in de verschillende mogelijkheden rondom het realiseren van dit soort projecten.
Bel ons direct Bekijk onze contactgegevens